Izvor: B92

Terme Olimia su mesto koje živi u harmoniji sa prirodom i blagotvornom lekovitom vodom a čuveno je i po viševekovnoj tradiciji lečenja i najstarijoj apoteci u Sloveniji.

Wellnes centar je dobitnik najprestižnijih priznanja u ovoj oblasti, a arhitektonska rešenja i atmosfera preporodiće vam dušu i telo. Wellness centar Termalija je prava oaza za uživanje.

U termalnom delu možete da se opustite u brojnim bazenima u blagotvornoj termalnoj vodi. Spa Rmonia nudi egzotične metode masaža i nege prilagođene individualnim potrebama. Termalna voda je zbog svog sastava, svežine i toplote nepresušan izvor zdravlja i mladosti.

Ova voda je pitka i puna minerala. Izuzetno povoljan sastav elektrolita i bazična pH vrednost čiste organizam i podstiču obnovu tkiva ćelija deluju pozitivno na zdravlje. Pozitivni efekti prirodnog lečenja termalnim vodama dokazani su kliničkim i farmakološkim ispitivanjima.

Pogledajte sve fotografije u Galeriji

Terme Olimia

U Termama Olimia možete boraviti u hotelu Breza, apartmanima ili u Apartmanskom naselju Lipa, nalik selu sa opuštenom atmosferom. Za one koji žele da budu u potpunom skladu sa prirodom i da borave špod vedrim nebom tu je Kamp natura.

Tu se nalaze seoski bungalovi sa strujom, vodom, kanalizacijom i satelitskim priključkom. U neposrednoj blizini parka nalazi se i Termalni park Aqualuna posebno privlačan porodicama sa decom. Kamp je otvoren od aprila do oktobra.

Pogledajte sve fotografije u Galeriji

U Termama Olimia možete i da vežbate jer je tu fitness centar, bazeni, sportska sala i teniski tereni. U blizini se nalazi i teren za golf.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.