Najpoznatiji žigolo - zarađuje 200.000 za noć

On je zapravo "pratilac", a svojim uslugama zarađuje neverovatne svote koje se penju i do iznosa od 200.000 dolara za samo jednu noć.

Život

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

22:33

Default images

Zove se Hikaru Aizava, profesionalac je i u svom poslu je trenutno najbolji u Japanu.

Svoj je ugled i imidž izgradio do te mere da je izlazak s njim postala stvar prestiža. Za njegove se usluge prave liste čekanja, a bogate dame nadmeću se u vrtoglavim iznosima i skupim poklonima kojim će kupiti njegovo društvo.

Svoj status je doveo do savršenstva, a od svog imena je napravio svojevrsni brend, pa je izlazak s njim zapravo "must have".

Njegovi klijenti su bogate žene, a one mu plaćaju za izlazak na piće, druženje uz večeru, pa čak i vožnju autom. Seks nije uvek opcija, ali nije ni zabranjen.
Foto: Printscreen Youtube
"Žene moje društvo zapravo koriste uglavnom da bi popunile emocionalnu prazninu, a ne nužno da bi zadovoljile svoje seksualne potrebe", kaže Aizava.

Ovaj profesionalni pratilac pre se bavio trgovinom, a to mu je, kaže pomoglo da shvati da ljudi ne kupuju neki proizvod jer je nužno dobar. Već zato što vam veruju.

"Iskoristio sam svoje veštine prodavca i tako zapravo od sebe napravio poželjan proizvod", objašnjava Aizava.

Osim vrtoglavih svota novca koje svojim uslugama zarađuje, Aizava od svojih klijentkinja dobija i luksuzne poklone koji svojom vrednošću često nadmašuju vrednost novca koji dobije.

Skupoceni nakit, ograničena izdanja luksuznih brendova, skupi satovi, pića i egzotična jela... sve je to na listi poklona koje Aizava zarađuje svojim - prisustvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: