Odakle se pojavio ovaj misterozni auto? (VIDEO)

Iako za ovaj video postoji niz objašnjenja od kojih je svako logičnije od onog da je reč o autu koji se "stvorio niotkuda", video iz Rusije naveo je mnoge da pomno prouče snimak i pokušaju da otkriju o čemu je reč.

Život

Izvor: B92

Subota, 19.04.2014.

14:22

Default images

Video je snimljen kamerom postavljenom na kontrolnoj ploči, a možemo videti automobil koji se pojavio ispred BMW-a koji je težu nesreću izbegao u poslednjem trenutku.

Međutim, ono što je šokiralo mnoge gledaoce jeste činjenica da "misteriozni auto" ne možemo videti sve do trenutka kočenja BMW-a.

Očekivano, Dejli mejl auto naziva "Ghost Car", a mnogi su ostali zbunjeni viđenim. S druge strane, oni skeptični smatraju kako je reč o montaži ili pak tvrde da auto jednostavno ne možemo videti zbog ostalih vozila.

Video je u nešto više od sedam dana pogledalo i analiziralo više od milion i po gledalaca.

U svakom slučaju, u obzir uvek valja uzeti podatak da je reč o Rusiji, a na tamošnjim saobraćajnicama - sve je moguće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: