Da li biste unajmili seksi čistačicu?

One su mlade i zgodne, uglavnom studentkinje, a zarađuju čišćenjem stanova, poslovnih prostora, međutim, umesto tamnoplave uniforme i borosana, s kantom u ruci, one će vam u stan doći u štiklama, halterima i skupom korsetu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.11.2011.

19:30

Default images

U Zagreb su stigle spremačice koje se bitno razlikuju od dosadašnjeg poimanja čistačice kao gospođe u tamnoplavim mantilima i borosanama, s kantom u ruci.

Naime, reč je o mladim devojkama, uglavnom studentkinjama, koje čiste u štiklama, halterima, I skupim korsetima.

Ne ribaju toalete i ne čiste rerne, ali čiste prašinu, peru prozore i peglaju veš, a sat vremena spomenutog čišćenja naplaćuju 80 evra.

Idejna začetnica 'francuskih' sobarica u Zagrebu je Jelena Majer, vlasnica marketinške agencije, koja tvrdi da je odlučila da tržištu ponudi spremačicu koja je ujedno i zabavljač, piše Večernji list.

''Dali smo oglas na koji se javilo 250 devojaka. Sa svakom posebno smo razgovarali i onda izabrali. Prva narudžbina stigla je 24 časa nakon pokretanja stranice'', rekla je Jelena Majer. S obzirom da se radi o golišavim devojkama koje odlaze u prostore nepoznatih ljudi postoji opasnost od neugodnih situacija, ali Majerova ističe da dosada nije bilo neugodnosti i da se nada da će tako i ostati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: