Pravi snimak vanzemaljca ili podvala?

Iako video izgleda isuviše čudno i uverljivo da bi bio istinit, dve osobe tvrde da su pronašla telo vanzemaljca tokom svoje šetnje u Irkutsku u Sibiru.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2011.

12:28

Default images

Šetači su kamerom snimili telo za koje tvrde da je vanzemaljskog porekla. Na videu se može videti kako vanzemaljac leži blago otvorenih usta, dok je njegovo telo u jako lošem stanju i sa velikim brojem povreda.

Ovo područje Sibira smatra se mestom gde se često mogu videti neidentifikovani leteći objekti, a snimak vanzemaljskog tela postao je hit na Internetu.



Brojni zagovornici postojanja vanzemaljaca veruju da su telo iza sebe ostavili drugi pripadnici njegove vrste nakon nesreće, ili su ruski vojni eksperti jednostavno zaboravili da pomere telo prilikom uklanjanja dokaza o nesreći.

Sa druge strane, cinici tvrde da je video dobro osmišljena podvala i da je telo vanzemaljca u stvari samo dobro osmišljena lutka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: