Ana Dabović u drugom stanju

Košarkašica Ana Dabović i jen suprug vaterpolista Ilija Mustur će sledeće godine postati roditelji, prema saznanjima iz domaćih medija.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

21:15

Default images

Naime, domaći mediji su došli do informacije da je košarkašica Ana Dabović u drugom stanju i da se veoma raduje prinovi.

"Neizmerno su se obradovali kada su saznali da će uskoro proširiti porodicu. Presrećni su i ushićeni, a Ana se odlično oseća. Nedavno su malo putovali po Evropi, obišli su Španiju i Francusku, a trenutno su u Monpeljeu, gde on već dugi niz godina niže profesionalne uspehe. Kad god nema treninge i utakmice, Ilija se maksimalno trudi da olakša trudnoću svojoj izabranici i zaista uživaju u ovom periodu", rekao je izvor za domaće medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: