Hrvatski mediji: Tompsonov sin u bolnici zbog zastoja srca

Nakon što je pevač Marko Perković Tompson na svojoj službenoj stranici na Fejsbuku fanove obavestio da zbog zdravstvene situacije u porodici neće nastupiti u Donjim Andrijevcima, na internetu je počela da kruži vest da je njegov 17-godišnji sin završio u bolnici zbog zastoja srca. Pevač zasad nije potvrdio tu informaciju, a hrvatski mediji još nisu dobili zvanične informacije od pevača.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 07.07.2022.

16:41

Hrvatski mediji: Tompsonov sin u bolnici zbog zastoja srca
Foto: Profimedia

Tompsonovi pratioci stranicu su zasuli molitvama i željama za brzo ozdravljenje.

"O Bože, u pomoć mu priteci i ozdravi ga… A celoj porodici Perković daj snagu da izdrži ove teške dane’, piše jedna pratiteljka.

"Neka dragi Isus pomogne i ozdravi vaše dete. Pomoliću se za njega", dodaje druga.
Foto: Printscreen, Facebook
Inače, Tompson i supruga Sandra imaju petoro dece, tri ćerke i dva sina. Nakon što je saznao da mu je supruga trudna s bliznakinjama, pevač je 2010. godine medijima priznao da mu se ostvario životni san jer je oduvek hteo da ima baš petoro dece. Sandra i Marko u braku su 19 godina, a upoznali su se na njegovom koncertu u Kanadi, gde su se i venčali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: