Sibil Šepard i Brus Vilis bili zaljubljeni tokom snimanja; "Privlačili smo se"

Glumica Sibil Šepard je rekla je šta iskreno mislila o svom kolegi Brusu Vilisu dok su snimali TV emisiju "Moonlighting" (Slučajni partneri).

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2022.

17:36

Sibil Šepard i Brus Vilis bili zaljubljeni tokom snimanja;
Foto:Profimedia/pictures@lmkmedia.com

Ova 72-godišnja holivudska zvezda rekla je da je imala sjajnu hemiju sa 67-godišnjim glumcem i da će ga "uvek voleti". Njihova TV emisija emitovana je od 1985. do 1989. godine.

Šepardova je rekla da su bili zaljubljeni jedno u drugo. "Temperatura mi je porasla za 10 stepeni. To mi je značilo dve stvari: jednu, jako me je privukao, drugu, nikada ne bih mogla da odglumim to, jer smo oboje bili veoma privlačni jedno drugom."

Dodala je: "Uvek ću voleti Brusa." I rekla je da je on jedini momak kojeg su želeli za svoju TV emisiju."Moram samo da kažem jednu stvar o Brrusu“, rekla je.

"Niko drugi nikada nije razmatran za ulogu kada je on ušao u sobu", prenosi Daily Mail.

Vilisova porodica je krajem marta objavila da je završio svoju glumačku karijeru zbog afazije.

Brus Vilis se već dve godine bori sa afazijom: "Dvojnici su mu pomagali da snima filmove"

U saopštenju, njegova porodica je napisala: "Brusovim neverovatnim pristalicama, kao porodica, želeli smo da podelimo da naš voljeni Brus ima neke zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: