Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo videli u filmu

Pevačica i glumica Lejdi Gaga je otkrila da su ona i Selma Hajek snimile scenu seksa koja je isečena iz filma "House of Gucci".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2022.

15:05

Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo videli u filmu
Foto: Profimedia

Govoreći u intervjuu koji je objavljen na Tviter nalogu Popa Krejva, Gaga (35) - koja bi trebalo da dobije Oskara za ulogu Patricije u drami zasnovanoj na stvarnim događajima o ubistvu Mauricija Gučija - rekla je da postoji čitava strana filma koja se nije našla u finalnoj verziji.

Crna "Guči" udovica: "Unajmila sam ubicu jer slabije vidim, nisam htela da promašim"

Prema Gaginim rečima, Patricia - osuđena zbog naručivanja ubistva svog muža Mauricija, koga u filmu glumi Adam Drajver, "razvila je seksualni odnos" sa svojim psihijatrom Đuzepinom 'Pinom' Auriemom, koju tumači Selma Hajek (55).
"Postoji čitava strana ovog filma koju niste videli gde smo Pina i ja imale seksualni odnos", otkrila je Gaga i dodala: "Režiser je isekao, ko zna".

Ledi Gaga govori srpski u novom filmu VIDEO

"To je bila želja režisera Ridlija Skota, a sećam se da sam tokom snimanja sa Selmom rekla: 'Pa nakon što Mauricio umre, stvari bi mogle da postanu uzbudljivije?'. Selma je pomislila: 'O čemu pričaš?', a onda je dodala: 'Mislite da se ona šali'", ispričala je Lejdi Gaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: