"Ja sam mladi Putin"

Reper Je, ranije poznat kao Kanje Vest, dao je još jedan bizaran intervju, u kojem je govorio o ropstvu, mentalnom zdravlju i objasnio zašto sebe smatra "mladim Putinom" kulture.

Život

Izvor: B92

Petak, 12.11.2021.

21:22

Foto: Profimedia

Tokom podkasta "Drink Champs", Kanje Vest se rasterećeno bavio različitim temama, pa shvatio da je sličan Vladimiru Putinu.

Pričao je o muzičkoj industriji, reperima koji promovišu nasilje kroz umetnost, zamerio i belcima jer se žale na psovke u pesmama koje snima, a onda sve iznenadio konstatacijom. "Ja sam kao mladi Putin", izjavio je on i dodao:

"Znate trenutak kada sam shvatio da to jesam? Kada sam shvatio da je kultura ulje, kultura je energija. A ja sam kralj kulture, poslednjih 20 i narednih 2.000 godina", zaključio je Vest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: