Srpska glumica imala saobraćajni udes, polomljena joj rebra, pozitivna i na koronu

Srpska glumica Vesna Pećanac povređena je u saobraćajnoj nesreći, a to je na društvenim mrežama potvrdio njen sin Petar Nikolić, koji je naveo i da je glumica pozitivna na koronavirus.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

13:52

Srpska glumica imala saobraćajni udes, polomljena joj rebra, pozitivna i na koronu
Foto: Wikimedia Commons/Stevan Kragujeviæ

Vesna Pećanac je, kako je napisao njen sin, zbrinuta u bolnici u Batajnici, gde je otkriveno i da ima i koronavirus.

Petar Nikolić, sin glumice i filmskog reditelja Živka Nikolića, objavio je na Fejsbuku da je Vesna Pećanac imala saobraćajnu nesreću u ponedeljak i da joj je slomljeno pet rebara.

Prema njegovim rečima, u Kliničkom centru joj je utvrđeno da je pozitivna na kovid 19, odakle je prebačena u bolnicu u Batajnici, zbog čega, kako kaže Petar, ne može da je poseti. Podsetimo, Vesna Pećanac je bila udata za reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je u njegovim filmovima "Lepota poroka" i "Čudo neviđeno".

Publika je pamti i kao Jeku iz serije "Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".

Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene. Za kratko vreme izgubila je muža i roditelje i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju.

Nakon smrti supruga, u javnosti se 2006. godine pojavila informacija da Vesnu zlostavlja sin. Glumica je tada navodno iz porodičnog doma pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici.

O navodnom zlostavljanju sina Vesna nikada nije želela da govori, već se uvek hrabro, sa osmehom, priseća detalja iz prošlosti, kako iz poslovnog tako i iz privatnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: