Supruga otkrila šta joj je Šumaher rekao pre nesreće

Poznati su novi detalji iz dokumentarca o sedmostrukom prvaku F1 Mihaelu Šumaheru, koji će biti premijerno emitovan 15. septembra.

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.09.2021.

13:59

Supruga otkrila šta joj je Šumaher rekao pre nesreće
Foto: Profimedia

Nakon što je krajem prošlog meseca objavljen trejler za dokumentarni film o Šumaheru, u kome porodica legendarnog vozača odaje počast njegovom "jakom karakteru", sada su isplivali i novi detalji.

Prekinuta tišina o Šumaheru: "Svakodnevno mi pokazuje koliko je jak"; "Želim da budem kao on"

Mihaelova supruga Korina otkrila je kako izgleda njihov život nakon nesreće, koju je Šumaher doživeo 2013. na skijanju u francuskim Alpima.

"Nikad nisam krivila Boga za ono što se dogodilo. Bila je to samo nesreća. Možete mati i veću nesreću u životu", rekla je Korina.

Ona je otkrila da joj je Šumaher pre nesreće poslao poruku: "Sneg nije idealan, mogli bismo da odletimo za Dubai".

Iako je nosio kacigu, Šumaher je, tog 29. decembra, zadobio teške povrede glave i neko vreme je bio u životnoj opasnosti. Njegovo zdravstveno stanje je i dan danas obavijeno velom tajne, a Korina pred sam kraj skoro dvosatnog filma otkriva mali delić o trenutnoj situaciji.
Foto: Profimedia
"Živimo zajedno kod kuće, podvrgnut je terapijama, radimo sve u našoj moći da mu bude dobro, i da oseća ljubav i solidarnost porodice. Važno nam je da i dalje maksimalno zaštitimo njegovu privatnost", kaže ona.

"Mihael je nas oduvek štitio, sada mi štitimo njega. Jasno je da mi Mihael nedostaje svakog dana i ne samo meni, već deci, porodici, svima oko sebe. Ali on je tu, iako drugačiji. Tu je i daje nam svu svoju snagu", dodala je Korina Šumaher.

Magazin "Sport Bild" navodi kako će svi oni navijači koji u dokumentarcu očekuju detalje o Šumaherovom zdravstvenom stanju ostati razočarani. Porodica je pristala da snimi ovaj film kao poklon Miahelu, dodaje se u tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: