"Očekivao sam da bude odbijen prigovor Danijele Štajnfeld"; "Moj komentar tek sledi"

Branislav Lečić kaže da je očekivao da će biti odbijen prigovor Danijele Štajnfeld na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju prijave protiv njega.

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2021.

11:20

Foto: Tanjug/ Jadranka Iliæ

Lečić, koga je koleginica Štajnfeld prijavila da ju je 2012. silovao, poručio je i da će tek izneti svoj komentar o ovom slučaju.

"Čuo sam vest da je Apelaciono javno tužilaštvo odbilo prigovor Danijele Štajnfeld, na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju prijave protiv mene. Iskreno, to sam i očekivao jer od početka tvrdim da nisam uradio ono za šta me je teretila", rekao je Lečić za "Novosti", i dodao:

"Nisam u Srbiji i dolazim za dva dana, a onda ću izneti svoj komentar o ovom slučaju i svemu što treba. Molim vas da me izvinite i za sada ispoštujete moju odluku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: