Krajšer postavio zanimljivo pitanje Srbima - odgovorio mu i Bojsi

Mark Hamil, legendarni Luk Skajvoker, trenutno snima komediju "The Machine" u Beogradu sa Bertom Krajšerom, a komičar je postavio zanimljivo pitanje svima koji ga prate na društvenim mrežama a odgovorio mu je i Džon Čalis, popularni Bojsi iz "Mućki".

Život

Izvor: B92, Headliner.com

Ponedeljak, 19.04.2021.

09:24

Krajšer postavio zanimljivo pitanje Srbima - odgovorio mu i Bojsi
Foti:Shutterstock/Marco Tiberio

Hamil je pre nekoliko dana stigao u Beograd da bi se pripremio za snimanje.

Luk Skajvoker stiže u Srbiju: Mark Hamil snima film u našoj zemlji

Podsetimo, zbog mera koje su trenutno na snazi, on je bio u svojoj hotelskoj sobi u karantinu, međutim to ga nije sprečilo da se oglasi na društvenim mrežama i pohvali lepotu Beograda.

Luk Skajvoker se javio iz Beograda FOTO Komičar Bert Krajšer je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a kako je naveo na Tviteru, razmišlja da u Srbiji da kupi automobil sa ovog područja.
"Okej – kupiću kola u Srbiji. Šta da uzmem – ladu ili juga?" – upitao se Krajšer na Tviteru.

Stigli su raznorazni predlozi, a jedan savet uputio je i Džon Čalis, koji je igrao Bojsija u "Mućkama", koji inače dobro poznaje prilike u Srbiji.

Na vređanje Srbije reagovao i Bojsi iz "Mućki"

"Zašto ne navratiš do salona Bojsi Autos u Beogradu. U dvorištu imam jedan pravi žuti trotočkaš", napisao je Bojsi, aludirajući na čuveni Reliant Rebel Supervan lll koji su vozili u "Mućkama" Del Boj i Rodni.

Naravno, Bojsi je poslao i vizit kartu.

Kako prenosi Headliner, radnja filma "The Machine" se bazira se na istinitoj priči Berta Krajšera, kada je komičar boravio u Rusiji kao student. On (Bert Krajšer) se tada susreo sa ljudima iz mafije, a čak je učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: