Seksolog dr Jovan Marić u bolnici zbog koronavirusa

Psihijatar i seksolog doktor Jovan Marić oboleo je od korone i trenutno se nalazi na lečenju u KBC "Dragiša Mišović".

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2020.

16:00

Seksolog dr Jovan Marić u bolnici zbog koronavirusa
Foto: Printskrin/TV Prva

Doktor Marić ima obostranu upalu pluća i povremeno je na kiseoniku. To je potvrdio i sam Marić u kratkom telefonskom razgovoru, pošto zbog jakog kašlja otežano govori, navodi "Republika".

"Evo me u Mišoviću već dva dana. Ja sam mislio da je koronavirus kao i svaki drugi, ali sad vidim da nije. Sve je počelo krajem prošle sedmice kada sam dobio temperaturu. Računao sam da sam negde navukao grip, kao i svake godine u ovo vreme", ispričao je on i dodao:

"Međutim, kako sam počeo da malaksam, koleginica iz Mišovića me je posavetovala da počnem da pijem hemomicin. Međutim, već u ponedeljak stanje mi se pogoršalo, došao sam da snimim pluća, po njenim savetu, i ispostavilo se da imam obostranu upalu. Odmah sam zadržan u bolnici, a test na koronu je pokazao da sam pozitivan", priča Marić.

Iako spada u rizičnu grupu, jer ima pridružena oboljenja, poput dijabetisa i hipertenzije, Marić ne brine, jer tvdi da je u dobrim rukama.

"U Mišoviću svi pacijenti imaju najbolju negu, tako da je imam i ja. Uzimam terapiju, borim se i nadam se da se vidimo za nekih dve nedelje", rekao je profesor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: