Biljana Srbljanović o prednostima i manama korone: "Sve ti se gadi, nećeš se ugojiti"

O svom iskustvu borbe sa koronavirusom književnica Biljana Srbljanović opet se oglasila na Fejsbuku, te je navela koje su prednosti i mane ove bolesti.

Život

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

11:24

Biljana Srbljanović o prednostima i manama korone:
Foto: EPA/ Goranka Matic

Kako navodi, prednosti su da se nećete ugojiti, sami ste, pa se "nećete poubijati u karantinu", a ni ne ustaje se iz kreveta, pa s tim u vezi "nema lupanjea glave šta da obučeš".

"Nokti su zguljeni - nema ko da vidi. Čitaš trešinu tipa novog Begbedea ili Vuka Draškovića ili 'Ja, Edička' - a niko te ne vidi, pa nema blama. Čitaš filozofiju palanke za koju si svima već rekla da si pročitala - nema ko da ti raskrinka laž. Piše ti Bajaga poruku podrške, pišu ti svi. Pi*kastog si raspoloženja i sve te rasplače, što je dobro za pražnjenje sinusa", navela je ona.

Biljana Srbljanović: "Malkice mi je gore. U klinici je sve pod konac"

Mane su, poručuje, samo dve - bolestan si i sam si ko pas.

Srbljanovićeva je pre dva dana objavila da je u izolaciji jer je pozitivna na koronavirus i da se nalazi u Infektivnoj klinici u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: