O njegovom govoru svi pričaju: Šala o razvodu nasmejala celu salu

Holivudski glumac Bred Pit osvojio je sinoć još jednu nagradu - SAG nagradu za sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a osim o susretu sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, priča se i o njegovom govoru.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.01.2020.

12:40

O njegovom govoru svi pričaju: Šala o razvodu nasmejala celu salu
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

Nedavno je osvojio i Zlatni globus, a ono što je mnoge nasmejalo je to što je obraćajući se prisutnima rekao da mora da "osveži" profil na Tinderu i doda još jednu nagradu. Cela sala je prasnula u smeh, a na Internetu se deli video rekacije glumice Margot Robi i bivše supruge Dženifer Aniston.

"Ovo moram da dodam na svoj profil na Tinderu", rekao je Pit i u svom govoru nije izdržao, a da ne pomene svoju već sada bivšu suprugu Anđelinu Džoli.
Foto: Getty/Dimitrios Kambouris / Staff
Pit se u govoru zahvalio brojnim kolegama s kojima je glumio u filmu "Bilo jednom u Holivudu", posebno "Leu, Margot Robi, stopalu Margot Robi, stopalu Margaret Kvali, stopalu Dakote Fening".

"Hvala braćo i sestre, ova nagrada mi mnogo znači. Hoću da znate da sam sve nominovane gledao i svi filmovi su divni. Sarađivao sam sa divnim ljudima na ovom filmu... Da se razumemo uloga je bila teška - momak koji se nadrogira, skida majicu, ne slaže se sa suprugom...", rekao je Pit i opet zasmejao celu salu.

"Upoznao sam veliki broj neverovatnih ljudi. Svi u ovoj sobi poznaju osećanja poput bola i samoće to prenosimo na ekrane...", rekao je Pit te dodao da je na filmu već 30 godina i da ne zna zašto neki filmovi nekada budu priznati, a drugi ne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: