Starbaksova kafa u "Igri prestola": Običan propust ili briljantan marketinški potez? FOTO / VIDEO

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije "Igra prestola" napravljen je propust pošto se u jednoj sceni u kadru našla i čaša kafe iz Starbaksa.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 06.05.2019.

20:40

Starbaksova kafa u
Ilustracija / Foto: Depositphotos/fotokvadrat

Ta scena se veoma brzo proširila društvenim mrežama, a brojni obožavaoci serije ogorčeni su jer smatraju da je to urađeno iz nemara.

Naime, u sceni u kojoj se pojavljuju Kit Haringtonom i Emilija Klark u kadru na stolu se može videti i papirna čaša iz kafeterije Starbaks, prenosi CNBC.

Kako se navodi, predstavnici kompanije HBO i Starbaks nisu bili dostupni za komentar.

Gafovi poput ovog nisu neuobičajeni, a kao primer CNBC navodi se film "Hari Poter i dvorana tajni" u kome je snimljen kamerman tokom scene sukoba Harija Potera i Draka Malfoja. Ovaj najnoviji gaf pokrenuo je veliku raspravu na društvenim mrežama, među obožavaocima "Igre prestola", na temu da li je zaista u pitanju greška ili je u stvari samo dobar marketing.

Serija "Igra prestola" je najpopularnija i najviše kopirana serija na tržištu ovih dana i drži rekord u gledanosti - ima čak 17,8 miliona gledalaca.

Do kraja sezone ostale su još dve epizode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: