MMA borac u zagrljaju sa Putinom, a tu je i Kolindin muž

Slavni MMA borac Konor Mekgregor objavio je na svom Instagramu pohvalu da je bio na finalu Svetskog prvenstva u fudbalu i da je bilo odlično, a kao počasni gost Vladimira Putina ovekovečio je i taj trenutak sa ruskim liderom. Zanimljivo, na zajedničkoj fotografiji im se pridružio i muž hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, Jakov Kitarović.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

08:31

Default images

"Pozvan na finale Svetskog fudbalskog prvenstva kao gost ruskog predsednika Vladimira Putina. Ovaj čovek je jedan od najvećih vođa našeg vremena i počastvovan sam što sam mogao da prisustvujem ovakvom događaju uz njega. Gospodine Putin, učinili ste mi veliku čast. Hvala vam i čestitam na neverovatnoj organizaciji", napisao je sportista.

Njegovi fanovi nisu bili baš previše oduševljeni njegovim slikanje s Putinom, a svoje nezadovoljstvo izrazili i u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: