Jedan od najbizarnijih sudskih slučajeva dočekao svoj epilog

Tridesetogodišnji Amerikanac Majkl Rotondo, koji je stekao svetsku slavu nakon što mu je sud naredio da se iseli iz roditeljskog doma, konačno je napustio porodično gnezdo.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 03.06.2018.

17:45

Jedan od najbizarnijih sudskih slučajeva dočekao svoj epilog
Foto: YouTube Screenshot

Roditelji Majkla Rotonda napokon mogu da odahnu. Njihov nezaposleni sin jedinac, koji godinama nije hteo da radi i živeo je od njihovih primanja, nedavno se odselio.

Kuću u Njujorku napustio je nekoliko sati pre roka koji mu je sudija odredio prošle nedelje.

Majkl više ne želi da komunicira s roditeljima, a kaže da su ga dodatno 'uznemiravali' početkom ove nedelje, dok se pakovao. Pokušavali su s njim neobavezno da razgovaraju, ali njemu nije bilo do toga. Podsećamo, sud u Njujorku naredio je ovom 30-godišnjaku da se iseli nakon što su njegovi roditelji mesecima bezuspešno pokušavali da ga nateraju da napusti njihov dom.

Iznervirani par odlučio je da izbaci svog nezaposlenog jedinca iz kuće jer je uporno odbijao da plaća stanarinu ili na bilo koji drugi način doprinosi kućnom budžetu.

On se, međutim, požalio na sudu da mu roditelji ne pripremaju hranu i ne peru njegov veš, prenos 24sata.

Majkl inače ne radi već osam godina, a fakultet je napustio "jer je bio suviše težak".

Rotondo takođe ima 8-godišnjeg sina, kojem u poslednje vreme ne plaća redovno alimentaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: