Popularni pevač od supruge dobio plantažu marihuane za godišnjicu

Posle više od decenije burnog život i imidža lošeg momka, pevač Robi Vilijams (44) se konačno skrasio uz glumicu Ajdu Fild (38). Njih dvoje su u braku od 2010. godine i imaju dvoje dece.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.04.2018.

21:36

Popularni pevač od supruge dobio plantažu marihuane za godišnjicu
GettyImages

Ajda izgleda toliko dobro poznaje svog supruga da mu je za godišnjicu braka kupila, ni manje ni više, nego - plantažu marihuane.

Pevač će tako imati svoju zalihu u podrumu zajedničke vile u Los Anđelesu, gde je rekreativna upotreba te lake droge legalna.

Robi je poznat po tome što voli da "zapali", a ni ne stidi se da priča o tome. On je čak, navodno, jednom zapalio džoint i u Bakingemskoj palati. Bilo je to 2012. godine, kada je tamo nastupao povodom kraljičinog dijamantskog jubileja.

Popularni pevač je ranije imao i ozbiljnih problema sa zavisnošću od teških droga i alkohola, ali je toga uspeo da se oslobodi, u čemu mu je takođe pomogla supruga Ajda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: