Šta muškarci najviše mrze?

Muškarci ne vole kada žene pametuju, a dame vole kada momci u društvu filozofiraju.

Život

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

08:10

Šta muškarci najviše mrze?
Foto: Thinkstock

Muškarci ne vole kada žene pametuju, a dame vole kada momci u društvu filozofiraju. Tako je pokazalo britansko istraživanje, u kojem je učestvovalo 750 dobrovoljaca.

Pripadnici jačeg pola, njih 60 odsto, izjavili su da beže od devojaka koje na svaku temu imaju šta da kažu, ističući svoje mišljenje i o modi i o visokoj politici. S druge strane, 65 odsto ispitanica je reklo da između momaka koji u većoj grupi sede u ćošku, ćute i dopuštaju da budu u senci i onih koji "ne zaklapaju" uvek biraju ove druge, jer im više imponuje njihovo društvo.

- Ono što je za dame minus, za muškarce je izgleda plus. I obrnuto. To je verovatno povezano sa strukturom mozga, jer je poznato da se ona razlikuje kod devojaka i momaka - kaže Tim Džejkob, jedan od istraživača.

Izvor: Novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: