Džastin Biber se istovremeno viđao sa svojom ženom i s bivšom devojkom? Selena neće više da ćuti

Pevačica Selena Gomez oglasila se dan nakon što je Hejli Biber demantovala da joj je ukrala Džastina Bibera.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

16:16

Džastin Biber se istovremeno viđao sa svojom ženom i s bivšom devojkom? Selena neće više da ćuti
Foto: Profimedia

Popularna glumica i pevačica je pričala o toj temi u uključenju uživo na TikToku, zagonetno govoreći o situaciji, ali je nije objasnila.

"Mislim da su neke od stvari, kojih ne moram ni da budem svesna, jednostavno podle i odvratne", objasnila je i dodala da "nije pošteno pričati o nekome na način kako su se obraćali njoj", odnosno, maltretirali je, pišu strani mediji.
Foto: Profimedia
"Želim da svi znate da je ovo veće od bilo čega drugog", zaključila je 30-godišnja pevačica i svima zahvalila na slušanju.

Podsetimo, poslednjih se dana naveliko priča da se Džastin istovremeno viđao sa Selenom i Hejli, ali Džastinova supruga je odlučila da te tvrdnje opovrgne.

"Kad smo on i ja počeli da se viđamo, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila. Nisu bili tada u vezi, ali naravno da postoji vrlo duga istorija između njih. No opet, to nije moja veza", rekla je Biberova supruga Hejli i dodala da poštuje Selenu te da su razgovarale nakon što se Hejli udala za Bibera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: