Najomraženija ljubavnica na svetu kupila stan za sebe i Džordanovog sina? Pipenu se ovo neće svideti

Iako su bili saigrači u Čikago bulsima, Skoti Pipen nije imao visoko mišljenje o Majklu Džordanu Prošle godine rekao je čak da je Majkl uništio košarku i tvrdio da je Lebron Džejms ipak najveći od svih u košarci. Stoga ne čudi da je kao bomba odjeknula vest da je Pipenova bivša supruga Larsa započela vezu sa sinom velikog Džordana, Markusom. A čini se da 48-godišnjakinja već planira da dovede vezu na sledeći nivo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2022.

11:59

Najomraženija ljubavnica na svetu kupila stan za sebe i Džordanovog sina? Pipenu se ovo neće svideti
Foto: Profimedia

Larsa Pipen (48) i Markus (31), koji su sada ozvaničili vezu, viđeni su u poznatom kafiću u Njujorku.
Foto: Profimedia
O ovoj vezi šuškalo se duže vreme, a fotografije su došle kao zvanična potvrda nagađanja. O novoj aferi u Holivudu piše i "Ju-Es vikli", a da bi stvari bile još zanimljivije, Larsa je navodno pre nekoliko nedelja pokušala da zavede Majkla Džordana koji je u braku sa Ivet Prijeto.
Foto: Profimedia
Ubrzo nakon tog flerta fotografisana je kako satima razgovara sa Markusom u njujorškom kafiću.

Kada je reč o Larsi Pipen, bivšoj supruzi čuvenog košarkaša Skotija Pipena, za njeno ime se uvek vezuju neki skandali. U te skandalozne postupke ubraja se i njeno nekadašnje prijateljstvo sa Kim Kardašijan koje je navodno puklo jer se bivši suprug rijaliti zvezde i dizajner Kanje Vest nije dopao glavnoj akterki ove priče. Mnogi za Larsu kažu da je najomraženija ljubavnica na svetu.
Foto: profimedia
Čini se da je Larsa ozbiljna oko svoje veze sa mladim Džordanom. Naime, skoro je kupila stan koji je platila preko 3.300.000 dolara.

Luksuzni stan u Majamiju ima gotovo 300 kvadrata, u koje je "stalo" četiri spavaće sobe i pet kupatila.

Da li će Larsa uskoro da započne i zajednički život sa Markusom Džordanom? Ostaje da se vidi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: