Otkriven kompromitujući snimak Vande Ikardi, nepoznati muškarac joj ljubi grudi VIDEO

Fudbalerska menadžerka i takođe supruga fudbalera Maura Ikardija, Vanda Ikardi, odlučila je da ode na odmor na Ibicu. Njenim eksplicitnim fotografijama je detaljno pokazala kako se provodi, ali sada je na scenu došao i kompromitujući video.

Izvor: B92

Utorak, 26.07.2022.

14:14

Default images

U javnosti se pojavio snimak na kojem se vidi kako žena poznatog fudbalera đuska sa sestrom, a nepoznati muškarac joj se približava i ljubi joj grudi. Prema španskim medijima, identitet muškarca se saznao i u pitanju je Edi Alvarez, koji se bavi mešovitim borilačkim veštinama.

Naime, Vanda je na letovanje otišla bez supruga sudeći po fotografijama, a sa njom je povela i sestru Zairu koja se takođe vidi na snimku. Podsećamo, Vandu i Maura je zadesio skandal kada je otkriveno da je došlo do navodne nevere od srtane Ikardija. Porodična drama je završila u svim medijima, a na kraju su sve kockice bile sklopljene i Vanda je oprostila suprugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: