Anonimusi prete našoj naciji - Srbi: "Come, come"

Ko je tačno uputio pretnje građanima preko interneta se još uvek ne zna, a da li će se saznati nastoji da vidimo u budućnosti. No, po svemu sudeći, video je stekao veliku pažnju javnosti i postao je viralan.

Izvor: B92

Sreda, 18.05.2022.

20:00

Anonimusi prete našoj naciji - Srbi:
Foto:Shutterstock/oneinchpunch

Podsećamo, nepoznata osoba je pretila građanima Srbije predstavljajući se kao član grupe Anonimus.

"Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas", čuje se na snimku.

Kako je video podeljen na više društvenih mreža, na TikToku su korisnici odlučili da izraze svoje mišljenje u komentarima i ovu situaciju uporede sa ratom 1999.

"A šta je sa našom decom 1999", napisao je jedan komentator.

"Come, come" , dodao je zatim neko u komentarima, a bilo je i onih koji su napisali da je Srbija neutralna kada se radi o Ukrajini i Rusiji.
@userl5iyh9demr

ANONIMUSI JAVNO PRETE SRBIJI!!!

♬ original sound - BAD BOY

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: