Oglasila se porodica Brusa Vilisa: "Ima afaziju, više neće moći da glumi"

Brus Vilis se udaljava od glume nakon što mu je dijagnostikovana afazija, koja predstavlja poremećaj govora usled moždanog oštećenja.

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2022.

18:46

Oglasila se porodica Brusa Vilisa:
Foto: Profimedia

Porodica 67-godišnjeg glumca objavila je vest na Instagramu, napisavši pored Brusove fotografije: "Brusovim neverovatnim fanovima, želeli smo da saopštimo da naš voljeni Brus ima zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti."

"Kao posledica bolesti, usledila je Brusova odluka da se udaljava od karijere koja mu je toliko značila“, dodaje se u opisu.

Porodica glumca se takođe zahvalila na "ljubavi, saosećanju i podršci“.

Poruku na Instagramu su potpisale glumčeve ćerke Rumer Vilis, Skaut Vilis, Talule Vilis, Mejbel Vilis i Evelin Vilis sa Brusovom suprugom Emom Heming Vilis i bivšom suprugom Demi Mur.

"Prolazimo kroz ovo kao jaka porodica, i želeli smo da obavestimo njegove obožavaoce, jer znamo koliko on znači vama, kao i vi njemu. Kao što Brus uvek kaže, 'Živite' i zajedno planiramo da uradimo upravo to“, zaključili su.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: