Posle izjave da nije kriv, Boldvin je nestao

Glumac Alek Boldvin je izbrisao svoj nalog na Tviteru, samo nekoliko dana nakon što je dao svoj prvi TV intervju o kobnoj pucnjavi na snimanju filma "Rust". Njegova supruga Hilarija Boldvin takođe je izbrisala svoj nalog na mreži.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.12.2021.

20:19

Posle izjave da nije kriv, Boldvin je nestao
Foto:EPA/ JUSTIN LANE

Prvi put je primećeno da Tviter nalog @alecbaldwin nedostaje na mreži u nedelju uveče. To je bio isti profil koji je Boldvin koristio da objavi svoju prvu zvaničnu izjavu o pucnjavi u filmu "Rust" u kojoj je ubijena snimateljka Halina Hičins i povređen reditelj Džoel Souza.

Do ponedeljka ujutro, Tviter nalog Hilarije Boldvin @hilariabaldwin je takođe izbrisan, kao i račun za njihovu fondaciju "Hilaria and Alec Baldwin Foundation" @ABFalecbaldwin.

Nije samo Boldvin kriv? Oglasila se okružna tužiteljka

Ostao je samo jedan verifikovani Tviter nalog za Boldvina, @AlecBaldwln____, za koji se čini da je trenutno neaktivan.

Boldvin je više puta brisao svoj zvanični profil, uključujući i tokom afere oko španskog porijekla supruge Hilarie.

Ovaj potez dolazi samo tri dana nakon Boldvinovog intervjua o tragediji koja se desila na snimanju "Rusta" u emisiji "Good Morning America".

Tokom emotivnog intervjua, glumac je izneo šokantnu tvrdnju da "nije povukao okidač" pištolja koji je ubio snimateljku i rekao da "nema pojma" kako je pravi metak stigao na set.

Dao je voditelju detaljan pregled vremenskog okvira događaja i rekao da je "mala verovatnoća" da će biti krivično optužen za ono što se dogodilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: