Turski kuvar prvi put progovorio u video-snimku: "Šta nije u redu s tvojim ustima, čoveče?"

Poznati kuvar Salt Bae, čije je pravo ime Nusret Gökçe, iznenadio je svoje pratioce na Instagramu, nakon što je objavio video-snimak u kome prvi put govori. 

Izvor: B92

Petak, 12.11.2021.

12:47

Turski kuvar prvi put progovorio u video-snimku:
Foto: Profimedia

Inače, do sada se njegov glas nije čuo u video-snimcima koje je delio na ovoj društvenoj mreži.

"Čekaj, čekaj. Želim da kažem nešto o Londonu. London je moj veliki san. Jednog dana. Sledećeg dana. Svakog dana. Neprestano. Volim London. London je drugačiji. Poput zlata", rekao je Nusret u video-snimku.
Potom se javio muškarac iza kamere i pitao Nusreta kakav mu je engleski.

"Moj engleski je gotovo kao britanski. Znate... Živeli. Nadam se da ćemo se uskoro videti u Londonu", rekao je kuvar na kraju video-zapisa.

"Hrana je bila nešto drugo" - influenserke brane "Nusreta" koji naplaćuje odrezak 630 funti

Nakon toga usledile su reakcije pratilaca koji su bili podeljeni povodom onoga što su čuli.

"Prvi put ga čujem da govori"; "Ovaj mi se tip više sviđao dok je ćutao"; "Šta nije u redu s tvojim ustima čoveče?!"; "Volim te, ali o čemu, dođavola, pričaš?"; "Neka mi neko ovo prevede molim", neki su od komentara ispod video-materijala.

Salt Bae, kuvar koji je još 2017. godine postao internet-senzacija zbog načina na koji začinjava meso, nedavno je u Londonu otvorio restoran, ali je zbog "paprenih" cena hrane i pića bio kritikovan na društvenim mrežama.

Ranije ove nedelje Nusret je objavio da odlazi iz Londona jer otvara 28. restoran u Rijadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: