Veleobrt: Misice Srbije, Albanije i tzv. Kosova podigle tri prsta FOTO

Danas je u medijima odjeknula vest o fotografijama koje su kružile društvenim mrežama, a na kojima se vidi srpska misica Valentina Petrović, kako zajedno sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova pozira nasmejana, rukama pokazujući albanskog dvoglavog orla.

Izvor: B92

Utorak, 26.10.2021.

20:39

Default images

Ovakav potez misice je izazvao šok među ljudima i digao buru u javnosti.

U želji da se opravda, misica je na Instagramu zamolila za razumevanje za njenu nepromišljenost, da nije imala lošu nameru te da ona voli i ceni vrednosti naše države i da je naša država jedini simbol koji nosi u srcu
Fotografiju je za portal B92.net prokomentarisala i Vesna de Vinča:. "Veliko je to razočarenje za nas koji smo matična kompanija Mis Serbija for Mis interkontinental. Naravno da smo bili šokirani kada smo videli tu fotografiju i odmah smo stupili u kontakt sa Valentinom. Važan je kontekst i njeno objašnjenje. Najlakše je odmah osuđivati", rekla je Vesna i dodala kako je misica u ogromnom stresu.
Foto: Printscreen/instagram
Međutim, usledio je veliki obrt - predstavnice tzv. Kosova, Albanije i Srbije su se slikale zajedno držeći tri prsta, što je otac misice objavio na Instagram storiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

172 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: