Preminuo glumac Vili Garson - Stenford iz serije "Seks i grad"

Američki glumac Vili Garson, najpoznatiji po ulozi Stenforda Blača u seriji "Seks i grad", umro je u 58. godini.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

08:00

Preminuo glumac Vili Garson - Stenford iz serije
Foto: Profimedia

Uzrok smrti još nije poznat, a tužnu vest potvrdio je portparol striming mreže "HBO Max".

"Vili Garson bio je u životu, kao i na ekranu, odan prijatelj i svetla tačka svakome ko je bio deo njegovog života. Kreirao je jednog od omiljenih likova serije i bio je deo naše porodice gotovo 25 godina. Neverovatno smo tužni zbog njegove smrti i izražavamo saučešće njegovoj porodici i bliskim prijateljima", rekao je portparol za "New York Post".

Njegov sin Nejtan napisao je emotivnu poruku na svom Instagram profilu povodom očeve smrti.

"Jako te volim, tata. Počivaj u miru i jako mi je drago što si sa mnom podelio sve svoje avanture i što si postigao mnogo u životu. Ponosan sam na tebe. Uvek ću te voleti", napisao je Nejtan na Instagramu.

"Bio si najjača, najsmešnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podelio svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti", dodao je.
Od njega su se na društvenim mrežama oprostile i zvezde serije "Seks i grad".

"Tako tužne vesti i veliki gubitak za porodicu serije "Seks i grad". Moje saučešće", napisala je Kim Katral, koja je glumila Samantu Džouns.

"Toliko sam tužna što smo izgubili Vilija. Svi smo ga voleli i obožavali smo da radimo sa njim. Bio je neverovatno smešan na malim ekranima i uživo", napisala je Sintija Nikson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: