Severina priznala da je u sukobu sa patrijarhom Porfirijem; "Neka se pomoli za spas svoje duše"

Pevačica Severina Vučković u intervjuu objavljenom na portalu H-Alter optužila je da su je, osim Milana Popovića, psihički zlostavljali i sudije, lekari, radnici Centra za socijalni rad i moćnici koji su, kako navodi, sa Popovićem u Zagrebu zajedno radili na tome da joj se trajno oduzme dete.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

08:29

Severina priznala da je u sukobu sa patrijarhom Porfirijem;
Foto: Printscreen/TV Prva

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve Porfirije, "Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim".

"Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde", rekla je Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala preteće poruke te da ju je on zbog toga prijavio hrvatskom Državnom tužilaštvu.

Uskoro je prijava DORH-u demantovana, a mediji su objavili vest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

309 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: