Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"

Nedavni nastup repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu izazvao je mnoštvo negativnih komentara zbog skandaloznog poteza obezbeđenja, koje je jednog mladića bacilo sa bine u publiku - nakon čega i fizički nasrnulo na njega, a sada je pokrenuta i peticija da se dvojici repera zabrani ulazak u Srbiju.

Izvor: B92

Petak, 06.08.2021.

11:45

Bojkot Jale i Bube:
Foto: Printscreen/TV Prva

Naime, uznemirujući snimak sa nastupa dvojice muzičara razljutio je njihove fanove širom Srbije, a onlajn peticija kojom bi se Jali i Bubi zabranio ulazak u Srbiju potpisalo je blizu 20.000 ljudi.
U tekstu peticije, autor podseća i na ranije izjave dvojice repera u kojem su, navodno, vređali Srbe i ostavljali komentare poput - "Srbe na vrbe".

"Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim 'reperima' jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema šta da traži tu", piše u peticiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

252 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: