Vilijam i Kejt rekli osmogodišnjem sinu da će postati kralj

Mali princ Džordž tek je napunio osam godina, ali već se zna šta mu donosi budućnost. Nakon svoje prabake Elizabete, dede Čarlsa i oca Vilijama on bi trebalo da postane kralj Velike Britanije.

Izvor: B92

Petak, 25.06.2021.

08:49

Vilijam i Kejt rekli osmogodišnjem sinu da će postati kralj
Foto: photographee.eu / depositphotos

Njegova porodica mu to nije otkrila do njegovog sedmog rođendana, a autor Robert Lejsi u novom poglavlju svoje knjige "Battle of Brothers" tvrdi da su princ Vilijam i Kejt Midlton objasnili sinu šta ga čeka, iako nije poznato kada i kako se to tačno dogodilo.

"Možda će nam jednog dana Džordž to sam ispričati. Ipak, veruje se da su otprilike oko njegovog sedmog rođendana, u leto 2020., njegovi roditelji odlučili da malom princu detaljnije objasne njegove buduće dužnosti", navodi Lejsi.

Dodaje da Vilijam kao otac pokušava svom sinu da obezbedi normalno detinjstvo i omogući monarhiji da ide u korak sa modernim vremenima.

Prošle godine jedan kraljevski stručnjak tvrdio je kako je Džordž svestan da se 'razlikuje' od svoje sestre i brata jer je često provodio vreme nasamo sa svojim dedom, princom Čarlsom, i prabakom, kraljicom Elizabetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: