Isplivali papiri: Melinda je podnela zahtev za razvod FOTO

Dokumenti o razvodu Bila i Melinde Gejts otkrili su ne samo da je razlog za razvod "nepovratno slomljen brak", nego i da nemaju predbračni ugovor, ali i da je Melinda predala papire.

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2021.

12:28

Isplivali papiri: Melinda je podnela zahtev za razvod FOTO
Foto: Profimedia/ANDREA RENAULT- BILL_MELINDA GATES

Pravni papiri do kojih je došao The Sun otkrivaju da je Melinda Gejts bila ta koja je podnela zahtev za razvod i rekli da su "stranke razdvojene".

Najstarija ćerka para Dženifer (25) prokomentarisala je razvod na Instagramu ubrzo nakon što su njeni roditelji izašli sa vešću u javnost.

"Kome će pripasti svi ti čipovani ljudi?": Društvene mreže reaguju na razvod Bila Gejtsa

"Još uvek učim kako da najbolje podržim svoja osećanja povodom ovoga, kao i sećanja članove porodice u ovom trenutku, i zahvalna sam što imam prostora za to", napisala je, pa dodala:
Zahtev za razvod Melinde Gejts, Foto: Profimedia
"Neću lično dalje komentarisati bilo šta oko razvoda, ali molim vas znajte da mi vaše lepe reči i podrška znače sve na svetu."

Dženifer je najstarije od troje dece para Gejts. Njen brat Rori ima 22, a sestra Fibi 19 godina.

Najskuplji razvod ikad: Šta tu sve ima da se podeli

Melinda je ranije priznala za "The Sunday Times" da je biti s Bilom često bilo "neverovatno teško", i to je izjavila kada su obeležili 25 godina braka.

"Kada je imao problema da donese odluku da li ćemo se venčati, bilo je jasno da se tu ne radi o meni, već je razmišljao da li može da nađe ravnotežu između posla i privatnog života", rekal je ona 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: