Sinovi Tozovca se svađaju oko nasledstva?

Pevač Predrag Živković Tozovac sahranjen je prošle nedelje u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Samo nekoliko dana kasnije, navodno je izbio sukob između njegovih naslednika zbog imovine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

15:18

Sinovi Tozovca se svađaju oko nasledstva?
Foto: printscreen/Prva TV

Pevačevi vanbračni sinovi, sa kojima jedva da je bio u kontaktu za života, navodno su zaratili u nameri da se nekretnine koje je pevač stekao tokom dugogodišnje karijere, ravnomerno raspodele.

Estrada se oprašta od velikog Tozovca: "On je za mene prvi i najbolji", "Hvala za sve čika Tozo"

Tozovac je, navodno, nedavno napisao testament u kojem supruzi Emiliji Mimi i deci ostavlja kuću na Voždovcu i dva stana u Beogradu. Pevač nikada nije voleo da priča o privatnom životu i deci, a sa sinovima nije bio u dobrim odnosima. što je prouzrokovalo njihovo nezadovoljstvo oko podele imovine, prenosi "Blic".

"Ja sam jedno od tih siročića koji su preživeli": Tozovac o najtežim trenucima u svom životu

Iako nisu bili u najboljim odnosima, pevač i njegov sin Svetozar su održavali međusobni kontakt, dok sa drugim sinom odnosi nisu postojali.

Predrag Živković Tozovac preminuo je, podsetimo, 6. aprila, od posledica koronavirusa, a sahranjen je 9. aprila u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: