Poslovna ponuda kakvu Snup Dog nije očekivao: Nude mu milion dolara

Kontroverzni reper Snup Dog je dobio zanimljivu poslovnu ponudu, koju nije očekivao, i za taj posao porn-sajt mu nudi milion dolara.

Izvor: B92

Petak, 04.12.2020.

11:57

Poslovna ponuda kakvu Snup Dog nije očekivao: Nude mu milion dolara
Foto: Getty/Rich Polk / Stringer

Naime, kako prenose svetski mediji, porno-stranica ImLive uputila mu je otvoreno pismo u kojem mu nudi milion dolara da komentariše filmove za odrasle za slepe ljude.

"Mi u ImLiveu verujemo u inovativnost i razmišljanje izvan okvira. Mogućnost da čuju tebe kako opisuješ anatomiju naših prelepih hostesa dok izvode šou za odrasle našim će vizuelno ograničenim korisnicima pružiti jedno od najzabavnijih iskustava u životu", navodi se u pismu koje je prenela većina stranih medija.

Pozvali su repera da stupi u kontakt sa njima ako je zainteresovan za buduću saradnju i za to pripremili zanimljiv honorar.

Snup Dog se još nije oglasio o ovoj ponudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: