Povređen član grupe "Novi fosili", supruga poručuje: "Molite se da se probudi iz kome"

Muzičar Rajko Dujmić (65) zadobio je teške telesne povrede glave kao vozač u saobraćajnoj nesreći u Ravnoj Gori.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2020.

08:41

Default images

U sredu kasno posle podne Dujmić, koji je nekadašnji vođa "Novih fosila", automobilom je sleteo s puta, potvrdili su u riječkoj policijskoj stanici.

Kako saznaje 24sata.hr, Dujmić je od siline udara ispao iz automobila. Upravljao je automobilom marke folksvagen tiguan, koji je juče oko 17.15 sleteo s puta.

Nalazi se u bolnici na Sušaku na odeljenju intenzivne njege, a prema informacijama koje je policija dobila sinoć u 21 sat iz sušačke bolnice, Dujmić je u stabilnom stanju.
Supruga Snježana videla ga je, kako tvrdi izvor, u bolnici, a oglasila se nešto kasnije i na društvenim mrežama.

"Molim vas, molite se da se probudi iz kome", objavila je Snježana Dujmić na svom profilu na Fejsbuku, a poruke podrške Rajku i njoj nižu se u komentarima.

"Snježo, drži se, molimo se za njega", "Brz oporavak", "Oduvek si dobijao sve bitke, dobićeš i ovu", samo su neki od komentara koje su ostavili njeni pratioci na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: