Nedelja, 30.09.2018.

19:45

Poznata glumica optužila migrante da trguju decom i dobila šamar VIDEO

Glumica i samoproklamovana aktivistkinja Lindzi Lohan objavila je na svom Instagram profilu bizarni video u kojem optužuje dvoje ljudi, koji su očigledno sirijske izbeglice, za trgovinu decom.

Izvor: Miror

Poznata glumica optužila migrante da trguju decom i dobila šamar VIDEO
Foto: Gettyimages

Incident se dogodio u Moskvi a uživo je moglo da ga gleda njenih 6,8 miliona fanova, piše Miror.

U videu Lohan prati jednu porodicu, govoreći im na engleskom i arapskom jeziku kako trguju decom i istovremeno pokušava da uveri dvoje dečaka, da krenu sa njom, kao i da će ona da brine o njima.

"Zdravo svima, želim vam pokazati porodicu koju sam upoznala, iz Sirije su i dosta sam zabrinuta za njih. Zaista im je potrebna pomoć", započela je video Lohan.

Glumica je potom prišla porodici i pitala ih da li im treba pomoć, a dečacima je ponudila prenoćište u hotelu. Budući da im roditelji nisu dopustili, Lohan je počela da se svađa sa njima i da ih optužuje za trgovinu decom.

"Pogledajte što se dešava, trgovina decom, vi uništavate arapsku kulturu. Ne dozvoljate da povedem decu, a oni žele da idu. Ne brinite momci ja sam sa vama", rekla je Lohan.

Ove reči su isprovocirale ženu koja je prišla i udarila glumicu.

Kako se video završava, Lindzi Lohan govori svojoj publici kako je šokirana i prestrašena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: