Hamilton je najveći hipster među mačkama / FOTO / VIDEO

Priroda pravi najzanimljivije šare, boje i kombinacije, pa je tako "udesila" i jednog mačora i podarila mu prave pravcate - hipsterske brkove. A oni su mu pomogli da postane zvezda interneta i mezimac planete, iako je život započeo mučno.

Izvor: B92

Utorak, 28.11.2017.

20:42

Default images

Hamilton je, sa svojom braćom i sestricama, rođen na ulici a prve dane života proveo je u prihvatilištu, čekajući dom i vlasnika.

Volonteri u azilu mislili su da ovaj mačak neće tako lako pronaći dom jer je bio preplašen i plašio se ljudi. Ali kada ga je njegov vlasnik ugledao - bila je to ljubav na prvi pogled.
Iako veoma plašljiv, zahvaljujući ljubavi, strpljenju i brizi, postao je pravi umiljati mezimac koji obožava da se mazi i da se fotografiše. Hamilton je, zbog svog neobičnog izgleda, čak glumio i u jednom filmu.

Zbog ogromne popularnosti na društvenim mrežama, njegov vlasnik odlučio je da slavu svog mezimca usmeri u dobrotvorne svrhe, pa zahvaljujući Hamiltonovim fotografijama prikuplja novac za mace u prihvatilištima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: