Šta će biti sa kraljičinim psima?

Britanski monarh sa najdužim stažom ostavlja iza sebe četiri psa – dva korgija, Kendi i Muika, krstaša korgija i jazavčara, odnosno rasu dorgi – po imenu Sendi, i njenu najnoviju prinovu, Lisi, koker španijela koju je nazvala po sebi.

Izvor: B92, petmagazine.rs

Nedelja, 11.09.2022.

15:22

Šta će biti sa kraljičinim psima?
Foto: Profimedia

Budućnost kraljevske dinastije pasa ostaje nejasna – ali kraljevska biografkinja kaže da misli da bi oni mogli završiti sa monarhovim "omiljenim sinom", princom Endrjuom – ili će biti dati članovima dugogodišnjeg osoblja kraljevske porodice, koji su se brinuli o životinje decenijama.

Među tugom i neizvesnošću njene smrti, kraljevska biografkinja Ingrid Sjuard rekla je za Njuzvik da je kraljičina ljubav prema njenim psima godinama bila neuporediva i da je verovatno da će oni naći dom među kraljevskom porodicom.

"Ona je volela životinje i apsolutno obožavala pse. Bili su njena prva ljubav i poslednja", rekla je Sjuard.

"Pretpostavljam da će o psima brinuti porodica, verovatno Endru", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: