iPhone 6s stiže u avgustu?

Više izveštaja medija iz Kine ukazuje na to da Apple planira da lansiranje dolazećeg iPhone 6s modela pomeri iz septembra za avgust.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2015.

21:45

Default images
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Navodi se da je razlog ovakvog pomeranja rezultat pojačanog tempa proizvodnje komponenti i ispunjenja zacrtanih ciljeva. Svakako, ovo će biti prijatna promena za one koji su lojalni kompaniji Apple. Prema pomenutim izveštajima, Apple je pojačao narudžbine komponenti što indicira ranije lansiranje.

Iako glasine o lansiranju novog iPhone-a mesec dana ranije zvuče dobro, treba imati na umu da postoji mogućnost da Apple neće na vreme spremiti iOS 9 kako bi bio lansiran uz novi iPhone. Ove informacije svakako treba uzeti sa dozom rezerve, ali ćemo sigurno više toga saznati tokom Apple WWDC konferencije narednog meseca.

Izvor:Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: