Yahoo osvaja korisnike uz pomoć serija

IT kompanija Yahoo saopštila je 28. aprila kako planira da snimi dve igrane serije koje će biti emitovane na njihovom sajtu i putem posebne aplikacije za mobilne telefone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 29.04.2014.

19:13

Default images

Netflix, Hulu, Amazon i Microsoft samo su neke kompanije koje se takmiče sa tradicionalnim televizijskim kanalima za pažnju gledalaca, a sada se u bitku uključuje i Yahoo.

Autori koje je angažovala ova kompanije pripremaju dve komične serije, čije će epizode trajati po 30 minuta, a biće emitovane na servisu Yahoo Screen i putem aplikacije Yahoo Screen mobile app.

Prva serija, pod nazivom “Other Space”, smešetna je u 22. vek, u vreme kada su ljudi već osvojili celu galaksiju i umorili se od bezusopešne potrage za vanzemaljcima. Međutim, kada naučnici otkriju novi univerzum, za koji se do tada nije znalo, šarenolika ekipa Zemljana biće poslata u istraživanje, u nadi da će tamo naći nove oblike života.

Za razliku od te serije, “Sin City Saints” je smeštena u sadašnje vreme, i to u Las Vegas, a radnja prati tajkuna Džejka koji pokušava da ostvari svoj dečački san - da vodi profesionalan košarkaški tim.

“Od kada samo pre sedam meseci lansirali naš servis za emitovanje komedija na Yahoo Screenu, imali smo više od 500 miliona pregleda samo u SAD”, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Yahoo.

Oni dodaju kako je emitovanje serija “Other Space” i “Sin City Saints” samo jedan korak više ka osvajanju nove publike i novih korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: