Internet Explorer stiže na Android?

Microsoftov Internet Explorer, u nekom od aktuelnih izdanja, trenutno koristi 59,19 posto svih vlasnika desktop računara na svetu, a u toj kompaniji navodno razmišljaju i o izdanju za Android

Tehnopolis

Izvor: Tportal

Četvrtak, 06.03.2014.

08:50

Default images

Navodno bi se aplikacija pridružila izdanju za Xbox, objavljenom u novembru prošle godine. Bio bi to jedan od daleko najvećih projekata sektora zaduženog za mobilne aplikacije.

Međutim, treba imati na umu kako je reč o glasini koja verovatno nema ozbiljnijeg utemeljenja, niti je izgledno da bi mogla da se ostvari u skorije vreme, barem kako stvari sada stoje.

Međutim, taj potez ne bi bio bez rezona - Googleov operativni sistem dominira pametnim telefonima i tabletima širom sveta pa bi prisutnost IE-a na tržištu koje broji više od milijarde uređaja mogla biti korisna, piše Neowin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: