LG Cinema 3D Smart i u Srbiji

LG Cinema 3D Smart linija televizora stigla je i u Srbiju, a određeni uređaji kupljeni u promo periodu imaju 5 godina garancije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2012.

09:41

Default images

Svi televizori od modela LM660 pa naviše, kupljeni do 30.juna (akcija je počela 5.maja), ulaze u program “LG 5 godina bez brige”, što podrazumeva da nakon dve godine pune garancije, od treće do pete godine kupci imaju pravo na besplatne delove i njihovu zamenu, ali LG ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu

Više o programu i modelima koji su obuhvaćeni garancijom možete pronaći na www.lg.com/rs.

Ono što odlikuje Cinema 3D Smart liniju je jako tanak okvir ekrana, funkcija za kontrolu dubine, 3D Depth Control i 3D Zooming Sound funkcija, koje, kažu iz ove kompanije, omogućava bioskopski doživljaj.

Od periferija tu je novi Magic Remote daljinski upravljač sa senzorima pokreta i funkcijom prepoznavanja glasa, a na njemu se nalazi i taster pomoću kog se 2D prikaz konvertuje u 3D.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: