YouTube aktivirao opciju koju svi dugo čekaju

Prema stranim IT sajtovima YouTube korisnici Android i iOS aplikacije najviše su zahtevali opciju koju im je Google upravo omogućio - izbor brzine reprodukcije videa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.09.2017.

12:19

YouTube aktivirao opciju koju svi dugo čekaju
foto: getty

Ova opcija je na desktop, odnosno veb YouTube sajtu dostupna godinama, a od 10. septembra se pojavljuje i korisnicima YouTube aplikacije na pomenutim platformama.

Interval u kojem će moći da se uspori, odnosno ubrza reprodukcija snimka je od 0.25x do 2x, a omogućena opcija će biti dostupna svim iOS korisnicima i korisnicima Android 5.0 operativnog sistema i novijim.

“Tokom ubrzavanja ili usporavanja reprodukcije poravnavamo broj sličica u skladu sa zvukom videa. Video sličice nisu nužno poređane hronološki, pa da bi video ostao sinhronizovan sa zvukom, video dekoder mora da radi brže od okvira u kojem se sličice videa renderuju“, objasnio je Google na svom blogu, a prenosi "Mondo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: