Nexus Sailfish stiže uz Snapdragon 820 i 1080p displej

Nakon velikog broja procurelih informacija o sledećim Nexus uređajima, sada je gotovo sigurno da će HTC biti zadužen za izradu sledećih Google telefona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2016.

20:03

Nexus Sailfish stiže uz Snapdragon 820 i 1080p displej

Ne tako davno procurele su i neke specifikacije većeg modela kodnog imena Marlin, i manjeg kodnog imena Sailfish. Sveže informacije stižu nam zahvaljujući Evanu Blazu i poznatom nalogu Evleaks, a radi se o procurelom build.prop fajlu, navodno sa Sailfish uređaja.

Za one koji nisu toliko upoznati sa delovima Android operativnog sistema, reći ćemo da je to fajl koji ima dosta unutrašnjih podešavanja i konfiguracije te otkriva hardversku platformu uređaja. Ovog puta pokazuje se ARM64-V8a i msm8996, što nam ukazuje na Qualcomm-ov Snapdragon 820 SoC. Još jedna interesantna stvar je gustina piksela od 420ppi, što nam ukazuje na Full HD rezoluciju ukoliko je ekran od 5,2 inča.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: