Windows 10 sada ima offline i 3D mape

Microsoft je pored svega ostalog preradio i Maps aplikaciju u Windows 10 build 9926 verziji operativnog sistema, pa u slučaju da tražite dobro rešenje za mape, moguće je da nećete morati da idete dalje od Start menija kada izađe Windows 10.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

16:14

Default images

Nova Maps aplikacija je uglavnom mešavina originalnog rešenja koje je bilo dostupno u Windowsu 8.1, ali uz funkcije koje su inspirisane onim koje se nalaze u Here Maps i Bing 3D Maps rešenjima.
Ipak, verovatno najbolji dodatak u novoj verziji aplikacije je mogućnost da preuzmete mape i kasnije im pristupate offline, te vam neće biti potrebna internet konekcija da vidite konkretnu lokaciju na mapi ili dobijete pravce za novu destinaciju. Ova funkcija se već neko vreme nalazi u Here Maps aplikaciji, a sada je dostupna i u Windowsu 10 i biće ponuđena na računarima, telefonima i tabletima kada izađe novi operativni sistem.

U isto vreme, Maps aplikacija takođe sadrži i novi 3D pregled kao i osvežen interfejs koji čini da upotreba bude lakša.

izvor:benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: