Apple za proleće najavljuje iOS 7.1

Kompanija Apple planira da iOS 7.1, novu verziju svog operativnog sistema, predstavi u martu ove godine, objavio je blog 9to5Mac, pozivajući se na svoje dobro obaveštene izvore.

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2014.

08:55

Default images

Prva značajna nadogradnja Appleovog operativnog sistema iOS 7 tako bi trebalo da se pojavi ovog proleća, piše 9to5Mac.

Verzija iOS 7.1 neće doneti nikakve značajne izmene, piše pomenuti blog, već stvari koje su se i ranije očekivale od ovakvog unapređenja.

To podrazumeva novi izgled pojeidnih aplikacija, poboljšanu aplikaciju za kalendar, nešto veću brzinu i popravljanje ostalih bagova koje su prijavljivali korisnici.

Vrlo je moguće, dodaje 9to5Mac, da Apple novu verziju svog operativnog sistema predstavi na posebnom događaju u martu. Ova kompanija, naime, ima tradiciju otkrivanja noviteta u trećem mesecu, a šuška se da će tom prilikom glavne zvezde događaja biti nove generacije Apple TV-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: