Kutijica za prsten sa LCD-om

Za sve one koji žele da razbiju monotoniju tradicionalnog načina prosidbe, i ne samo da zaprose svoju voljenu osobu na originalan način, već da joj ostave fizički opipljivu, trajnu uspomenu, evo pravog gedžeta.

Autorka: Tijana Todorović

Izvor: B92

Utorak, 09.10.2007.

10:19

Default images

Predstavljamo vam jedan, ako ne sjajan zbog svoje originalnosti, onda svakako, neobičan gedžet. U pitanju je multimedijalna kutijica za prsten, a poenta ove priče dolazi u obliku dvoinčnog LCD-a, koji je smešten na unutrašnjoj strani poklopca kutije.

Osim toga, proizvođač nije mogao da odoli a da ne zbudži još kalendar, sat i alarm, valjda u želji da predvidi svaku moguću situaciju, pa i tu ukoliko mladoženja, kojim slučajem, zaboravi da ode na sopstveno venčanje… Osim ove tri funkcije tu je još jedna zanimljivost, koju pruža LCD displej u kutijici za prsten, a to je mogućnosti da pripremite fotografije ili kratak video za svoj veliki dan, kojima ćete iznenaditi svoju izabranicu (ili izabranika) i predaju izraza svoje vernosti učiniti nezaboravnom.

Naravno, fotografije i video se mogu ubaciti preko USB-a.

Kutijica je proizvod firme “Euri”, a košta oko 200 dolara.

A evo još jedne zanimljivosti. Naime, palo nam je na pamet da proizvođač ni u jednom trenutku ne spominje da li je na prodaju samo kutijica ili kutijica sa sve prstenom, niti da li je možda (ukoliko ide i prsten u paketu) u isti ugrađen GPS uređaj za praćenje, što bi, po našoj proceni, verovatno povećalo zanimljivost ove ponude.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: